Progressiva jackpottar

Idag har många slots på nätet så kallade progressiva jackpottar, vissa har du hört talas om och andra kanske inte. Du kanske har läst i media om just progressiva jackpottar och det är för de pumpar ut tiotals miljoner kronor men inte sällan över 100 miljoner kronor. Varför det är så stora summor vi pratar om är för jackpotten ökar för varje sekund som går och slutar inte förrän någon lycklig själ har vunnit storkovan.

De mest populära just nu är de från mycket kända och respekterade Net Entertainment med namn som Mega Fortune, Hall of Gods och Arabian Nights för att nämna några. Men givetvis finns det andra erkända plattformar att hitta dessa på såsom MicroGaming och Playtech så självklart finns det att välja på! Vi tycker dock att Net Entertainment levererar de bästa. Klicka här om du vill ha en bonus till dessa spelautomater.

I mångt och mycke är det slumpen som avgör när lyckliga spelare tar hem dessa jackpottar och ta då till exempel Mega Fortune som går ut oftast när den ligger på 30-60 miljoner kronor. En som dock blev mycket högre och något av ett rekord är den som en spelare fick på hyfsade 154 miljoner kronor.

Som nämnt ovan har ju MicroGaming och Playtech mycket roliga spel som Beach Life, Major Millions och Gold Rally men även Iron Man 2. Mycket trevliga slots detta på deras plattformar, de har ju självklart progressiva jackpottar och känns det trevligt med att vinna miljoner hoppas vi du lyckas pricka in den!

Det förekommer faktiskt att spelbolagen ger spelare spins eller då som det heter på svenska rundor totalt. Dessa ska du verkligen inte ta särskilt lätt på för det är riktiga pengar som det handlar om och spins som du kan använda på vissa spelautomater kan ge precis som kanske har hört talas om enorma pengar. En viss norska ung man spelade rundor där och vann en slant som han kände att det var en bra idé att fortsätta med. Hela kalaset slutade med att han kammade hem smått löjliga 109 miljoner kronor! Helt ok för att ha börjat säger vi.

Ok tycker nu vän av ordning, hur ska detta alls kunna hända just mig? Jadu, kanske inte men vi tror att kanske sa samma sak precis innan och ärligt talat vet man ju aldrig! Visst är det svårt att ro hem sådana summor men att tjäna stora pengar går faktiskt utan just den vinsten. Du behöver inte vinna jackpotten för stora pengar utan det finns massor av bonusspel och annat som du kan använda för stora vinster. Välkomstbonusar är något som du bara ska utnyttja!

Ska du ta din chans och bli miljonär redan nu tycker vi att du ska öppna ett konto hos något av de bolag som vi listar och ta del at deras välkomstpaket och välkomstbonusar när du gör din första insättning.

Spela lugnt och vi önskar lycka till!