Bingo bonus

Bingo är ett mycket folkkärt spel som har spelats under många år. Möjligtvis tror du att allt började med BingoLotto men det stämmer inte riktigt, eller rättare sagt stämmer det inte alls. Det finns faktiskt bevis och forskning som visar att Bingo spelades i Italien så tidigt som under 1500-talet. Kan ni tänka er det? Det låter märkligt men det stämmer. Med åren spred det sig över världen och vi alla vet vad Bingo innebär idag.

När Bingo blev som störst i Sverige var under Leif “Loket” Olssons tid i BingoLotto. Det blev hysteri i Sverige och folk var galna. Under några år såldes Bingolottor på högvarv och en uppesittarkväll såldes hela 7 miljoner lottor runt om i Sverige. En rolig anekdot vi vill berätta om är att Leif Olsson blev faktiskt erbjuden 50 öre per lott innan det slog genom på allvar men valde att tacka nej och tog en fast lön. Detta är nog något han grämer sig över idag.

bingo

Vi alla känner till reglerna i Bingo. Det dras slumpmässiga nummer och du sitter med en lott och skall notera dessa. Lyckas du pricka in rätt kombination, antingen lodrätt, vågrätt eller liknande erhåller du en vinst. Ibland kan det vara riktigt fina vinster och i dagens BingoLotto kan du vinna resor och bilar till höger och vänster.

Men vi alla känner till att BingoLotto är inte lika stort längre som det en gång var. Det finns helt enkelt inte lika många som spelar. Anledningen till detta är inte att folk tycker sämre om Bingo utan att Bingo har nått internet. Att spela bingo på nätet är den nya grejen och detta beror på flera olika faktorer. Först och främst sänds BingoLotto endast en gång i veckan vilket är tråkigt för de som verkligen älskar Bingo. Om du spelar på nätet kan du mer eller mindre spela dygnet runt. Det är dragningar 24/7. En annan sak som även är mycket bra med bingo på nätet är att du kan få en bingo bonus online som du aldrig skulle kunna få hos BingoLotto.

En bingo bonus är en slags välkomstbonus som alla nya spelare får när de väljer att genomföra en insättning. Det kan handla om till exempel 250 kronor extra på din första insättning. Så om du sätter in 250 kronor och bolaget ger dig 100 % har du alltså 500 kronor totalt att spela för. Det är inte så illa, eller hur? Det finns flera guider som hjälper dig att hitta rätt bingo bonusar och bäst spelbolag men en sajt vi verkligen gillar är Bingobonusonline.nu. Denna sajten förklarar bingo på ett bra sätt och listar de bästa spelbolagen.

Bingo på nätet är den nya grejen och vi tycker absolut att du skall pröva på det om du är en sann “bingoälskare”. Vi vill även informera dig om att flera bingobolag ger dig en summa helt när du öppnar ett nytt konto. Du behöver med andra ord inte genomföra någon insättning. Det är inga stora pengar det handlar om men det kan vara till exempel 50 – 100 kronor. Se det som en rolig grej och förvänta dig ingen storvinst men vem vet, möjligtvis prickar du in en bra rad med dessa pengar?